Türkçe   | English   | Pусский  
  KURUMSAL
  ÜRÜNLER
REFERANSLAR
  İLETİŞİM

 

 
Ana Sayfa > Bilgi Bankası > Çikolata çeşitleri
 
Çikolata çeşitleri
 
Bitter Çikolata: Bileşiminde en az %18 kakao yağı ve en az % 14 yağsız kakao kuru maddesi olacak şekilde en az % 35 toplam kakao kuru maddesi içeren çikolatadır.
Sütlü çikolata: Bileşiminde en az % 2,5 yağsız kakao kuru maddesi olacak şekilde en az % 25 toplam kakao kuru maddesi içeren, ayrıca en az %14 süt kuru maddesi ve en az % 3.5 süt yağından oluşan, kakao yağı ve süt yağı toplam miktarı ise en az %25 olan çikolatadır
Beyaz çikolata: Bileşiminde en az %20 kakao yağı ve en az %14 süt kuru maddesi içeren ve en az %3,5’i süt yağı olan çikolatadır.
Dolgulu çikolata: Dış kısmı toplam ürün ağırlığının en az % 25’ini içeren, bitter çikolata, sütlü çikolata, bol sütlü çikolata ve beyaz çikolatalardan birinden oluşan dolgulu çikolatadır.
Pralin: Toplam ürün ağırlığının en az % 25 i bitter çikolata, sütlü çikolata, bol sütlü çikolata , beyaz çikolataların kombinasyonundan , karışımından veya herhangi birinden ya da dolgulu çikolatadan oluşan bir lokma büyüklüğündeki çikolatadır

 

   
 
 

Merkez: Beysan San. Sit. Dereboyu Cad. No: 25 Haramidere / İstanbul / Türkiye | E-posta: enesen@enesen.com.tr | Tel: (+90) 212 422 86 52 (pbx) | Fax: (+90) 212 422 86 53

Enesen Profesyonel Çikolata Makinaları Grapixel New Media