s
enesen@enesen.com.tr
(+90) 212 422 86 52 (pbx) 212 588 21 12

TE 500 Temperleme Makinası

TE 500 Temperleme Makinası

Kakao yağı polimorfik ( çeşitli kristal yapılı) yapıya sahiptir. Temperleme işlemi, çikolatanın sıvı halden, katı hale direkt olarak dönüşmeden önce, kakao yağının en sabit kristal yapılı halini elde etmek için uygulanan kristalleşme kontrol tekniğidir. 

Temperleme işleminde uygulanan adımlar;

1- Çikolatanın tamamen erimesi

2- Kristallenme noktasına kadar soğuması

3- Kristallenme olayı

4- Sabit olmayan kristalleri, eriterek yok etmek

Şase kısmı profilden ürünün işlem gördüğü diskler ise alüminyumdan imal edilmiştir.

Makine ön kapağı 304 kalite paslanmaz, yan ve arka tarafları flexy-glasdır.

Sistem PLC kontrollüdür.

Ürün dört kademeli soğutma aşamasından geçerek temperlenmektedir.

 

Kapasite :

 

500 kg/saat

Ölçüler (mm) :

B 1450 x E 1300 x Y 1950

 

Mesajınız Başarılı Bir Şekilde Yollanmıştır