Türkçe   | English   | Pусский  
  KURUMSAL
  ÜRÜNLER
REFERANSLAR
  İLETİŞİM

 

 
Ana Sayfa > Bilgi Bankası > Kakaonun işlenmesi
 
Kakaonun işlenmesi

Kakao çekirdekleri yabancı maddelerden temizlendikten sonra Dış kabuğu kurutulur ve tadının zenginleşmesi için kavrulur ve kabuklarından ayrıldıktan sonra öğütme işlemine geçilir. Öğütmeden sonra elde edilen ürün “kakao kitlesi”dir.Kakao kitlesi preslenerek kakao tozu ve kakao yağı olarak ayrılır.

 

 

   
 
 

Merkez: Beysan San. Sit. Dereboyu Cad. No: 25 Haramidere / İstanbul / Türkiye | E-posta: enesen@enesen.com.tr | Tel: (+90) 212 422 86 52 (pbx) | Fax: (+90) 212 422 86 53

Enesen Profesyonel Çikolata Makinaları Grapixel New Media