[email protected]
(+90) 212 422 86 52
TR
EN
RS
SLE Kabuk Hattı'nın 400 ve 600'lük olacak şekilde iki adet kalıp seçeneğ
Çikolatası Kreması Üretim Üniteleri
1.PME Pudra Şeker Değirmeni
Draje Hattı Üretim Üniteleri
1.DKE Draje Kazanları 2. DTE Çik
Ürün giriş büyüklüğü 1000 ile 1200 mikron aralığında ki toz ka
PME 200 ecologica Pudra şekeri değirmeni tüm tatlı ve şekerli g
PME 500 ecologica Pudra şekeri değirmeni tüm tatlı ve şekerli g
PME800 ecologica Pudra şekeri değirmeni tüm tatlı ve şekerli g�
Gıda üretiminde kullanılan yağları eriten ve stoklayan ma
Çikolata hamurunu hazırlamak için gerekli ürünl
Çikolata hamurunun istenilen mikronda inceltilerek tüketileb
Çikolata yapımında kullanılan malzemelerin kimyasal birl
Temperleme makinası 4 kademeli soğutma sisteminden oluşmaktadı
Sıvı malzemelerin en iyi şekilde depolanıp saklanabilmesi içi
Çikolata üretiminde oluşan çikolata ıskartalarını
Fındık, fıstık, badem, patlamış mısır, ayçiçek &cc
Kavrulmuş fındık ve susam değirmenidir. Kavrulmuş susamı sıvı ha
İki depozitörlü çikolata dolum makinasının tüm
Kakao yağı veya CBS ile çalışma imkanı vardır. Krema dolgul
Kakao yağı veya CBS ile çalışma imkanı vardır .İki de
Kalıp halinde çikolata dökümünü sağlar. Sis
Sistem çikolataların homojen bir şekilde karışmasını sağla